Rörelsefilmer för smartare hemmaträning

Vi lanserar under sommaren 2020 träningsfilmer med våra mest uppskattade pass. Träna när och var du vill till priset av en liten fika. Läs mer om våra filmer här

Senaste nytt

Här kan du läsa det senaste med oss på Creo Hälsa. Här lägger vi ut öppna utbildningar och events vi deltar i runt om i Sverige. Vill du ha en enskild bokningsförfrågan? Skriv till oss under fliken KontaktDet optimala hemmakontoret
- kursen för dig som jobbar hemifrån

Sitter du hemma och jobbar? Då vet du att del kan vara skönt för stunden, men ofta utmanande i längden. För att få ut det bästa av sin dag på hemmakontoret har vi i samarbete med Aumla Academy tagit fram en kurs med syfte att sprida kunskap och inspiration för hur man kan få mycket gjort samtidigt som man har energi och känner arbetsglädje.


Kursen är digital och består av:

  • Rörelsepauser
  • Kortare träningspass
  • Övningar för andning och återhämtning
  • Smarta tips för hur du optimerar din arbetsdag

 Dessutom ger vi dig förslag på upplägg av hur din vecka kan se ut. Vill du veta mer? Besök Aumla Academy


Hållbar hälsa på arbetsplatsen
- det är vad vi gör varje dag som gör störst skillnad

VI har Creo Hälsa har tagit fram en halvdagsworkshop Hållbar hälsa på arbetsplatsen. Genom denna vill vi dela med oss av vår kunskap och erfarenhet kring hur fysisk aktivitet och smarta pauser kan bidra till ett långsiktigt framgångsrikt hälsoarbete.

Workshopen riktar sig till chefer, HR, hälsoutvecklare, hälsoinspiratörer, skyddsombud, eller motsvarande. En nyhet är att vi nu erbjuder att workshopen digitalt. För mer info samt prisuppgifter kontakta info@creohalsa.se

Pausa Smart
-guidade pauser för dagligt välbefinnande på jobbet

Pausa Smart är ett koncept som är skräddarsytt för kontors- och konferensmiljöer. Med syftet att göra smarta pauser möjliga för alla i sin vardag har Yogobe tillsammans med Creo Hälsa tagit fram ett bibliotek med övningar på på 3-15 minuter, på både svenska och engelska.

Övningarna är anpassade för företag och kan enkelt utföras vid arbetsplatsen. Medarbetarna kan välja mellan övningar för ökat fokus, energi, återhämtning och rörelse.

  •  Sekvenserna består av korta och effektiva övningar som ger välbehövlig rörelse för kroppen – och ny energi för hjärnan.
  •  Vägledningen är framtagen för att enkelt kunna utföras vid arbetsstationen eller gemensamt i grupp.
  •  Du loggar enkelt in online via valfri device för att delta när det passar bäst.
  •  Pris per månad: från 29 sek per anställd.
Läs mer om tjänsten eller skaffa dig en gratis testperiod här